Spelbegeleiding jeugd

Bij onze jongste jeugd (t/m jo10) begeleiden ouders van de spelers vaak de wedstrijden.  We spreken dan ook niet van een scheidsrechter maar van een spelbegeleider.

De rol van ouders is medebepalend voor het spelplezier van de kinderen. En hoe tof is het om de wedstrijd zo samen met je kind te kunnen beleven!

Wat we merken is dat er voor een aantal ouders toch een drempel ligt en dat is jammer. Daarom informeren we per team via de leider/coach en helpen we elkaar. Vanuit de KNVB is er hele duidelijke informatie beschikbaar en is er behoefte aan meer informatie dan organiseren we gewoon een  avond met de juiste mensen die er alles van weten!

We hopen ook altijd dat we een grote groep betrokken ouders hebben om zo samen een planning te kunnen maken waarin iedereen een keer aan de beurt komt. Samen groei je elk jaar weer een beetje meer en voor diegene die denkt ik wil dit wel vaker doen… Meld je aan bij onze scheidsrechters commissie.

Duidelijke speluitleg is te vinden via de KNVB pupillenvoetbal. Kies daar het betreffende team en bekijk de infographic.

 

Hoofdsponsor

Sponsors