Scheidsrechter worden

Zonder scheidsrechter geen voetbal

Scheidsrechterscommissie

Het centrale doel van een voetbalvereniging, het organiseren van voetbalwedstrijden, is niet mogelijk zonder scheidsrechters. Vandaar dat RKVV Nemelaer een scheidsrechterscommissie heeft.
Het is ons doel om de kwaliteit van het scheidsrechtercorps naar een hoger niveau te tillen, het plezier te verhogen en scheidsrechters in te plannen voor de wedstrijden die wekelijks plaatsvinden.

Scheidsrechter worden bij RKVV Nemelaer

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen?

Meld je dan aan als scheidsrechter bij onze scheidsrechterscommissie en je kunt meteen beginnen met fluiten!  Wij zullen jou hier uitgebreid in begeleiden.

Stuur een mail naar:  scheidsrechterscommissie@nemelaer.nl

Praktijkbegeleiders

Wekelijks worden er tientallen wedstrijden gefloten, door ervaren, maar ook door minder ervaren scheidsrechters. Al deze scheidsrechters kunnen een beroep doen op één van de praktijkbegeleiders om hen te coachen. Wil je gecoacht worden? Of wil je praktijkbegeleider worden? Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie.

Begeleiders: Bernd Geerkens, Bart van Hooft, Harko Kremers, Bjorn van Osch, Johan van Osch, John van der Pas en Jaap Stouten

Hoofdsponsor

Sponsors